Sabtu, 23 Januari 2010

Selasa, 08 Desember 2009

Sabtu, 07 November 2009

dragon force



Minggu, 25 Oktober 2009

jancok tol pek mbut

kintil tol asu kerek anjing dog

Minggu, 18 Oktober 2009

jembut iku koyok seng nduwe blog pengen eruh wocoen maneh

ooooooooooo jembut iki asuw raime tol pek mbut wok asu kintil empek jeru taek mbletrek